Članstvo

Članstvo v društvu je prostovoljno. Član lahko postane vsak, kdor predloži Upravnemu odboru društva pristopno izjavo, v kateri izrazi željo postati član društva in se zaveže, da bo deloval v skladu s statutom ter plačeval članarino. Mladoletnik, ki še ni dopolnil 18 let starosti mora ob včlanitvi v društvo predložiti pisno soglasje staršev oziroma zakonitega zastopnika. Člani društva so lahko tudi tujci in sicer pod enakimi pogoji kot državljani Republike Slovenije.

Kot člani potapljaškega kluba DPD Bled ste deležni naslednjih ugodnosti:

  • izposoja klubske opreme
  • zastonj polnjenje jeklenk
  • popust pri nadaljnem potapljaškem izobraževanju
  • udeležba na različnih tečajih

V društvu smo vedno negovali prijateljstvo in se trudili za ustvarjanje prijetnega vzdušja. Rezultat tega je, da se mnogih skupnih srečanj z veseljem in v velikem številu udeležujejo tudi družinski člani naših potapljačev.

Upravni odbor DPD Bled je  sprejel sklep o višini članarine:

Vrsta članarine  Znesek
Letna članarina DPD Bled  30€

Kdor ne bo plačal točnega zneska članarine, ne bo voden kot član DPD Bled in ne bo mogel koristiti ugodnosti za člane društva.

ZNESEK PLAČATE S POLOŽNICO NA:

Društvo za podvodne dejavnosti DPD BLED

Veslaška promenada 11, 4260 Bled

TRR Nova KBM: SI56 0400 1004 8458 085

POZOR!!! Le s plačano članarino lahko člani koristijo ugodnosti, ki jim jih nudi klub. Predvsem bo to opazno pri izposoji opreme kot tudi pri polnjenju jeklenk. Seznam članov bo na voljo gospodarjem opreme in se bo po 01. 05. 2019 obnovil enkrat mesečno. Čigar imena ne bo na seznamu, ni plačal članarine in tako ni upravičen do ugodnosti kluba. Torej, potrudite se in poravnajte članarino čim prej.

Novi člani, izpolnite prosim izjavo o vodenju osebnih podatkov.

Članarina za SPZ: če želite biti član SPZ, plačate članarino na njihov račun  in prosimo, če potem obvestite tudi klub DPD Bled o vašem članstvu.